annanadine.com

Välkomna till annanadine.com!

En domän som ändå funnits en tid men som jag inte riktigt varit på det klara med hur jag vill använda. Nu har jag åtminstone en plan.

Nadine’s bokhylla blir kvar som en del av den här bloggen. Litteraturen kommer att stå i fokus men själva läsandet och de böcker jag läser kommer att behöva samsas med mitt skrivande och fotograferande. Jag samlar helt enkelt allt jag tycker om att göra och inspireras av under ett och samma tak. Hur det kommer att ta sig uttryck här i bloggen återstår att se.

Den gamla bloggen och alla recensioner och texter jag samlat där kommer att ligga kvar en tid. I övrigt hittar ni mig i följande kanaler:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s