Offer utan ansikte av Stefan Ahnhem

Hyllningarna lät inte vänta på sig när jag på Instagram la ut en bild och text om att jag nu skulle ta mig an Stefan Ahnhem’s bokserie om Fabian Risk. Ni var så många som tycker om böckerna och som meddelade att jag hade mycket spännande och riktigt bra läsning framför mig. Förväntningarna blev ju såklart höga från min sida..

Nu efter att ha sträckläst den första boken i serien, Offer utan ansikte, så kan jag bara konstatera att mina följare på Instagram hade helt rätt. Det var både (galet) spännande och riktigt bra läsning!

Jag förundras alltid över författare som lyckas bygga upp spänning så till den grad att det ibland kittlar längs hela ryggraden (är det bara jag som reagerar så på spänning/rädsla förresten?) och i Ahnhem’s fall så lyckas han flera gånger.

Det är driv i berättelsen från sida ett, något jag uppskattar när det kommer till den här typen av böcker. Karaktärerna är mångfacetterade och bjuder på en del överraskningar under berättelsens gång och jag ser mycket framemot att få lära känna vissa av dem än mer i del 2 av serien, Den nionde graven.

Författare: Stefan Ahnhem
Språk: Svenska
Utgiven: 2015-05
ISBN: 9789175034508
Förlag: Månpocket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s