Dagarna med dig av Rosie Walsh

God morgon!

Vaknade ni idag med en stark önskan om att läsa en lite annorlunda kärleksroman med en twist som heter duga? Klart ni gjorde. Läs den här då – Dagarna med dig av Rosie Walsh är underhållande på alla sätt och bjuder på alltifrån nyförälskelse till hjärtesorg till familjetragedier till vänskapsband. Och så den där twisten då. Som jag trodde jag hade koll på. Som jag inte alls hade koll på. 😅

Saxat från Bokförlaget Forum:

Sarah vet att mötet med Eddie är på riktigt. De tillbringar sju fantastiska dagar tillsammans och drabbas av en stark och ömsesidig förälskelse. På den åttonde dagen ska Eddie resa iväg på en sedan länge bokad semester, och lovar att ringa henne på väg till flygplatsen. Men samtalet kommer aldrig. Eddie tycks ha försvunnit från jordens yta. Sarahs vänner säger till henne att gå vidare, men det är omöjligt – Sarah vet att känslorna var besvarade, hon har aldrig varit så säker på något i hela sitt liv. Hon försöker desperat att förstå vad som har hänt, och gör en upptäckt som förändrar allt. Det visar sig att deras förflutna är sammanlänkade genom tragiska händelser. Kan deras kärlek överleva, trots allt?

Författare: Rosie Walsh
Språk: Svenska
Utgiven: 2018-08
Översättare: Ann Björkhem
ISBN: 9789137151991
Förlag: Bokförlaget Forum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s