Livsstilsbibeln – så skapar du din drömvardag

Livsstilsbibeln! Josefin Dahlberg & Vanja Wikströms drömmiga bok är fullproppad med inspiration, pepp och smarta verktyg för att skapa sin drömvardag. Josefin & Vanjas egna storys och erfarenheter inspirerar och skapar tillsammans med bokens kreativa övningar utrymme för egna reflektioner och tankar. Och framförallt en vilja att förändra, att ”våga VÅGA”. 💕✨💪🏻

Om boken (saxat från Adlibris):

”Dream big!

Inspirerande handbok för dig som vill förverkliga dina mål i livet.

Vi är alla värda att leva det liv vi drömmer om, men kan behöva hjälp och pepp för att lyckas göra de förändringar som krävs. I den här boken delar influencerduon Josefin och Vanja med sig av personliga berättelser om hur de nått sina egna mål och vilka verktyg som funkat bäst för dem. 

Du får hjälp att komma fram till vad du kan bli lycklig av och hur du vill att ditt liv ska se ut. Boken är interaktiv och genom många fylla-i-övningar utmanas du som läsare att reflektera för att sedan kunna gå från ord till handling.

JOSEFIN DAHLBERG och VANJA WIKSTRÖM driver den personliga, roliga, peppiga och hyllade girlpower-podcasten Josefin & Vanja där de varje vecka inspirerar tusentals tjejer att skapa sin drömvardag och leva det liv de drömmer om.”

Författare: Josefin Dahlberg & Vanja Wikström
Utgiven: oktober 2018
ISBN: 9789188799234
Förlag: Lava Förlag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s