imagehighlighttall.jpg
 

Om mig

nadine Segerqvist, 33 år och bor i Göteborg

Född 1986 i den lilla men vackra staden Lidköping. Efter ett antal landningsförsök hamnade jag tillslut i Göteborg och idag har jag bott här i 10 år. Nu har det dock blivit dags för vår lilla familj att prova på huslivet. Huset vi köpt ligger strax utanför Kungälv, byggdes1964 och kommer att behöva lite kärlek. Ni kommer med andra ord att få läsa en hel del om renovering och inredning här de kommande månaderna (åren?).

annanadine.com var från början en renodlad bokblogg men tanken är nu alltså att även låta annat ta plats. Att låta det bli en plats för inspiration i alla dess former. Men givetvis en plats där böckerna får finnas kvar i allra högsta grad. Såklart.

 
 
Nadine presentation blogg.jpg
 
 
 

Nadine’s bokhylla

I år lägger jag fokus på att läsa alla de böcker som redan finns i bokhyllan. Vill man ändå skicka recensionsex till mig så går det bra att kontakta mig via knappen här nedan. Tack! <3

Böcker och mitt läsande är som sagt fortfarande en stor del av den här bloggen. Jag läser ca 100 böcker om året och flertalet av dessa recenserar jag här i bloggen samt på Instagram.